Consilierul premierului Victor Ponta, Marcel Ciolacu a participat, joi, la Cluj la o dezbatere publică legată de regionalizarea României organizată de Coaliția 52, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș Bolyai și Academia de Advocacy.
În cadrul dezbaterii au fost lansate 3 întrebări la care au răspuns în scris peste 200 de persoane din întreaga țară iar 23 de persoane și-au susținut public opinia în cadrul dezbaterii de la Cluj.
Cele 3 întrebări au fost:
-Care sunt pericolele/problemele majore specifice României, nesoluționate încă și care ar putea fi rezolvate printr-un proces de regionalizare?
-Care sunt oportunitățile majore specifice României, care ar putea fi valorificate prin procesul de regionalizare?
-Care sunt avantajele competitive care îndreptățesc localitatea Dumneavoastră în a primi, prin delegare, cel puțin una din competențele cuprinse în Memorandumul adoptat de Guvern privind regionalizarea și care să conducă la o guvernare regională performantă?

În baza răspunsurilor scrise se va realiza un raport de sinteză ce va fi făcut public în data de 11 aprilie 2013 și va fi transmis tuturor celor care au participat la audierea publică dar și decidenților cu responsabilități în domeniu.
La finalul dezbaterilor, Marcel Ciolacu a declarat că răspunsurile la întrebările lansate în dezbatere vor fi luate în seamă de echipa se ocupă de proiectul de regionalizare a țării.
„Am participat la o acțiune a societății civile fără abateri de la subiect pe tema regionalizării. Toată lumea și-a exprimat punctul de vedere de la pro și contra. Un exercițiu binevenit la care așteptăm sinteza care în mod sigur va fi luată în seama de echipa de lucru formată pe lângă Ministerul Dezvoltării”, a declarat Marcel Ciolacu, consilierul premierului Victor Ponta pe probleme de regionalizare.
Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Analfabetul v a dat la toti inregistrarea ce si a produs o probabil citeva zile sa nu aiba greseli de ortografie,si a schimbat si dintii sa aiba dictie,de om politic important,participa la intilniri cu PROFESIRII UNIVERSITRIZI…..cum scrie un alt cunoscator de limba romana,un tuter,unu iulan g care cica are ziar on line,ca si amanet alt propitar de on line,…….varza nene, muci….

  2. Vasile , invidiosule 🙂 cand erai tu președinte psd bz. geoana te trimitea la sapoca sa vb.celor de teapa ta !
    Eu zic sa nu te mai ascunzi după toate aiurelile de nume si spune TARE
    ;-sunt un frustrat primiti- ma înapoi in PSD ! Am fost un fraier si îmi pare rău 🙂
    Numai scoate toate petardele astea rasuflate !

  3. Umbla un zvon ca acest ciolacu este consilier personal a lui ponta,este greu de crezut Asa ceva pina nu o sa l vedem publicat in lista de consilieri personali onorifici,dar admitind ca ar fi o realitate,inseamna ca ori ponta a luau o razna ori ciolacu este un autodidact si noi nu stim.In amble situatii alaturarea lui ciolacu de niste numey respectabile din lista de consilieri onorifici ai primului ministru nu ii face onoare celui care a facut o asemenea alegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.