Buzoianul Ovidiu Ionescu a adus prima medalie pentru tenisul de masă românesc la Jocurile Europene de la Cracovia Malopolska. Bronzul european a fost câștigat de Ovidiu alături de partenera sa din proba de dublu mixt Bernadette Szocs alături de care a invins perechea spaniolilor Maria Xiao și Alvaro Robles cu scorul de 3-1.

„Bucurie, emoție și recunoașterea meritelor campionilor! Prima medalie, bronz la dublu mixt, a fost adusă tenisului de masă românesc de Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023! S-a strigat „România, România” la final în sala în care perechea de dublu mixt a scris o nouă poveste frumoasă și la care au contribuit principalii actori, Bernadette Szocs, Ovidiu Ionescu, antrenorul Andrei Filimon, și susținătorii tricolorilor!

În meciul pentru bronzul european, Bernadette și Ovidiu au impus ritmul în prima parte, împotriva spaniolilor Maria Xiao și Alvaro Robles și au dus scorul până la 2-0. Finalul a fost dramatic, cu riposta ibericilor și cu ultimele puncte în care s-a jucat de la egal la egal. Însă, perechea noastră a avut ultimul cuvânt de spus și a închis meciul la 3-1 (11-6, 11-8, 9-11, 11-9)” au scris pe pagina de Facebook reprezentanții Federației Române de Tenis de Masă, federație condusă de buzoianul Cristinel Romanescu.

Eduard Ungureanu

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.