Ploaia căzută în ultimele ore a creat probleme în mai multe localități din zona de nord a județului. Astfel, inundații ale căilor de acces au fost înregistrate atât pe DJ 203L în localitățile Cozieni, Bozioru și Brăești cât și pe DN 10 în zona localităților Cislău și Viperești.

Circulația rutieră a fost complet oprită pe DJ 203L acolo unde în localitatea Cozieni trecerile amenajate prin albia râului Bălăneasa, în zona unor poduri aflate în lucru, au fost depășite de apele învolburate rezultate în urma ploilor. Prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, a ajuns în zonă și a discutat cu reprezentanții societății care se ocupă cu reabilitarea celor trei poduri și care au început deja să refacă trecerile amenajate peste albia râului Bălăneasa.

Probleme au fost și la intrarea în comunele Bozioru și Brăiești unde apa a ajuns în casele unor oameni iar circulația  fost deviată pe rute ocolitoare prin Colți și Lopătari.

Și pe DN10 apa scursă de pe versanți a ajuns în zona șoselei naționale între Viperești și Cislău iar în satul Scărișoara din comuna Cislău mai multe gospodării au fost inundate și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru evacuarea apei cu ajutor motopompelor.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.