Comuna Scutelnici va beneficia de retea de gaze naturale cu ajutorul banilor  din cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Anunțul a fost făcut de senatorul liberal Vlșad Pufu pe pagina sa de Facebook unde felicită primarul liberal al comunei pentru investiția atrasă în comună.

„Încă un exemplu de administrație liberală de succes! Primarul #PNL al comunei Scutelnici, Constantin Rusen, a reușit să atragă o investiție record pentru localitatea pe care o administrează. 19.500.000 de lei vor ajunge la Scutelnici pentru extinderea rețelei de gaze naturale, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Buzăul se numără printre primele 8 județe în care vor ajunge bani prin PNI pentru sisteme de distribuție a gazelor. În perioada următoare, la Ministerul Dezvoltării vor fi analizate documentațiile transmise de primari din celelalte județe ale țării, astfel încât investițiile să poată începe cât mai curând.

Prin ”Anghel Saligny”, el însuși program liberal, s-au alocat 65,5 miliarde de lei pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, gaze naturale, drumuri și poduri”, a scris pe pagina sa de Facebook senatorul Vlad Pufu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.