UPDATE: Melodia interpretată de DREAM WALKERS a fost apreciată de membrii juriului care au inclus trupa între  semifinaliste. Așadar,  Teo Manciulea și trupa cu care buzoianul a intrat în concurs, s-au calificat  alături de alte 11 nume  în semifinala Selecţiei Naţionale Eurovision 2016. Ceilalți 11 semifinaliști sunt Jukebox, Mihai Trăistariu (MIHAI), Ovidiu Anton, Florena, Doru Todoruţ şi Irina Baianţ, Hayley Evetts, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat The Code & Georgian, Sandra şi Mihai Băjinaru.

Pe 4 martie, in prima seara a spectacolului ce va fi organizat la Baia Mare, vor fi alese cele sase compozitii care se vor bate in marea finala: patru votate de juriu si doua salvate de public. Pe 6 martie, tot la Baia Mare, va fi aleasa piesa ce va reprezenta Romania pe scena de la Stockholm. Pentru prima data castigatorul Selectiei Nationale va fi ales exclusiv de public, prin sistemul televoting.  Eurovision 2016 are loc pe 10, 12 si 14 mai.

 

Buzoianul Teodor Manciulea alături de  Gabriel Cîndea, Daniel Prăjescu și Emilian Nechifor, adică trupa DREAM WALKERS, concurează la selecția națională Eurovision. Cei patru băieți  împreună cu compozitorul Cristian Faur  s-au înscris în concursul pentru desemnarea trupei ce va reprezenta România în finala de la Stockholm-Suedia cu piesa LET IT SHINE. Deocamdată, Teodor Manciulea și colegii săi de trupă trebuie să convingă cât mai multă lume de calitățile piesei pe care o interpretează, pentru că numai publicul, prin votul său, este cel care îi poate duce pe cei patru tineri în finala de la Stockholm. Piesa nu beneficiază deocamdată de un videoclip, însă cei patru o distribuie deja printre cunoscuți, care pot da o mână de ajutorul, acordându-le votul.

Printre cei mai înflăcărați susținători se numără, bineînțeles,  tatăl lui Teodor Manciulea, Dan Manciulea, artist la rândul său, care și-a postat pe pagina de Facebook un link către piesa interpretată de fiu, având următorul comentariu: „Cea mai buna atitudine este să distribuiți postarea, să fie văzută de cât mai mulți prieteni, fiindcă acești tineri sunt ceea ce a dat muzica ușoară românească mai bun în ultimii ani în materie de voci masculine. Ei pot să reprezinte cu mândrie și putere ROMÂNIA la MAREA FINALA EUROVISION de la STOCKHOLM.”

 

1 COMENTARIU

  1. […] Buzoianul Teodor Manciulea alături de Gabriel Cîndea, Daniel Prăjescu și Emilian Nechifor adică trupa DREAM WALKERS concurează la selecția națională Eurovision. Cei patru băieți împreună cu compozitorul Cristian Faur s-au înscris în concursul pentru desemnarea trupei ce va reprezenta România în finala de la Stockholm-Suedia cu piesa LET IT SHINE. Deocamdată Teodor Manciulea și colegii săi de trupă trebuie să convingă cât mai multă lumea de calitățile piesei care o interpretează pentru că numai publicul, prin votul său, este cel care îi poate duce pe cei patru tineri în finala de la Stockholm. Piesa nu Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.