COncert IRIS Buzau-264

După mai puțin de un an, buzoianul Toni Șeicărescu se desparte de trupa Iris, al cărei solist devenise după plecarea lui Cristi Minculescu. Despărțirea a fost confirmată de liderul trupei, Nelu Dumitrescu, miercuri dimineață, într-o emisiune la postul de radio Rock FM.
”Trebuie o anumită conduită, un anumit stil la Iris, şi dacă nu ne potrivim unii cu alţii, el nu e învăţat cu stilul ăsta, ne-am dat mâna amiabil, frumos. Nu puteam să continuăm aşa, trupa Iris a avut mereu un solist profesionist, nu facem muzică degeaba”, a declarat fondatorul trupei Iris, Nelu Dumitrescu.
Totodată, liderul trupei Iris a anunțat și cine îl va înlocui pe buzoianul Toni Șeicărescu. Noul solist se numește Rafael și a ajuns în atenția publicului în 2008 odată cu lansarea piesei ”Am crezut în ochii tăi”.
Pe de altă parte, tot mai multe voci susțin că Toni Șeicărescu se va alătura „Direcției 5”, trupă de unde a plecat la finele anului 2012.
Ultima apariție a lui Toni Șeicărescu, la Buzău, alături de trupa Iris a avut loc sâmbătă, 15 iunie la un eveniment privat la Râmnicu Sărat.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.