Tisau inundatii

Ploile din ultimele ore dau bătăi de cap autorităților care se confruntă cu situații dramatice în unele localități din județ. Cea mai grav afectată de precipitații este comuna Tisău. Aici ploaia căzută în timpul nopții a măsurat nu mai puțin de 85 de litri pe metrul pătrat. Drept urmare apele pârâului Tisău au depășit cu 1 metru cota de pericol iar problemele nu au întârziat să apară.
În urma ploilor căzute în ultimele ore, și a torenților veniți de pe versanți, au fost înregistrate probleme pe DJ 100 H în zona localității Tisău și pe DJ 203 G la Ciolanu.
Autoritățile județene au acționat imediat, trimițând în teren echipe care evaluează situația și iau măsuri pentru asigurarea siguranței circulației, respectiv pun semne de avertizare a șoferilor, parapeți și impun restricții de circulație.
”Am intervenit imediat ce situația a impus-o, pentru a ne asigura că cetățenii sunt în siguranță. Suntem pregătiți, în continuare, în cazul în care vor apărea și alte probleme, generate de ploile începute aseară”, a spus președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu.
După ce se vor opri ploile se va face și o evaluare a pagubelor, pentru a putea fi remediate.
inundatii Tisau
La Tisău a fost tasată partea carosabilă în dreptul unui podeț, drept pentru care marți seară a fost întreruptă circulația. Aceasta a fost reluată în miercuri dimineața, pentru microbuze și autoturisme.
La Ciolanu, apa a blocat un podeț și a intrat pe sub asfalt. Au fost impuse restricții de circulație și se circulă pe o singură bandă.
Ultimele informații arată probleme se înregistrează și la Năieni, pe drumul spre Fințești, respectiv DJ 205. O echipă de specialiști ai Consiliului Județean se află pe drum, pentru a evalua situația și pentru a lua măsurile care se impun.

Vezi aici cuce alte problemes-au mai confruntat autoritatile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.