Zoom 1 Decembrie 2013-36
De Ziua Națională a României, buzoienii sunt poftiți la celebra fasole cu ciolan în Parcul Crâng. 3000 de porții de fasole, cu ciolan sau de post, vor fi pregătite pentru a fi servite buzoienilor în marea zi de sărbătoare a românilor. Meniul de 1 Decembrie va cuprinde înafara porțiilor de fasole, o chiflă ambalată individual, o porție de plăcintă de brânză sau de mere, vin fiert sau ceai pentru care nu vor dori să consume alcool.
Prețul unui meniu va fi de 20 de lei, cost suportat integral de Consiliul Județean, iar bucatele vor fi pregătite și distribuite în zona Obeliscului de angajații firmei de catering Tess Internațional.
” Va fi o altă amenajare față de anii trecuți, sperăm să evităm îmbulzeala și cozile. Vor fi patru puncte de desfacere în zona Obeliscului din Parcul Crâng, va fi practic o bucătărie lungă de 30 de metri în care se va intra prin două părți și se va ieși prin alte două părți. Vor fi patru puncte de desfacere de unde buzoienii vor primi întregul meniu, totul va fi ambalat individual, tacâmuri de unică folosință. La cum am organizat sperăm să nu mai fie îmbrânceli”, a declarat Sorin Cristea, administratorul firmei de catering care se va ocupa de distribuirea alimentelor de 1 Decembrie.
În situația în care porțiile nu vor fi epuizate, mâncarea va fi dusă bătrânilor din centre, locațiile urmând a fi stabilite de Consiliul Județean.
AFIS-1-DECEMBRIE 2014
În aceeași zi, Consiliul Județean a programat un spectacol dedicat Zilei Naționale, spectacol în care vor urca pe scenă printre alții Grigore Leșe, trupa Nemuritorii și Cronos dar și alți artiști locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.