Bazinul Olimpic ar putea fi redeschis de luna viitoare dacă aleșii județeni vor fi de acord cu propunerea președintelui Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, de a aproba un protocol de colaborare între administrația județeană și societatea care deține în acest moment obiectivul.
Prin semnarea acestui protocol pe o durată de 5 luni, președintele Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, propune o colaborare cu societatea care deține în acest moment Bazinul Olimpic prin care Consiliul Judeţean Buzău să îşi asume susţinerea financiară a unor costuri cu întreţinerea acestuia, în special utilităţi, astfel încât bazinul să fie redat circuitului funcţional.
„În perioada propusă prin protocolul de colaborare, se va analiza fluxul de utilizatori, raportul costuri – rentabilitate şi impactul social, precum şi identificarea unor soluţii juridice de natură a asigura continuitatea furnizării serviciilor de către acest obiectiv”.
Drept urmare, Consiliul Judeţean Buzău îşi asumă responsabilitatea alocării sumei de 120.000 lei/lunar în scopul susţinerii parţiale a costurilor de întreţinere ale obiectivului (inclusiv utilităţi).
Dacă aleșii județeni vor fi de acord cu colaborarea propusă de președintele CJ Buzău, buzoienii s-ar putea bucura în această iarnă de beneficiile Bazinului Olimpic. Președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu, a solicitat încă de luna trecută un mandat consilierilor județeni pentru a iniția discuțiile cu societatea care deține obiectivul în vederea redeschiderii acestuia pe timpul iernii si eventual a discutării unei preluări de către administrația județeană.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.