Schimbări la conducerea instituțiilor din subordinea Consiliului Județean Buzău. După Spitalul Județean și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului a venit rândul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Buzău să fie preluat de către un alt șef. Raul Gâlmeanu, actualul director a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Buzău a solicitat conducerii Consiliului Județean încetarea contractului de management care îi expira în 2016 pentru o funcție de „secretar literar” în cadrul aceleiași instituții. În locul său, președintele Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu l-a propus pe consilierul județean Adrian Petre însă acesta are nevoie și de acceptul celorlalți aleși județeni pentru a prelua cel puțin temporar funcția de conducere. Adrian Petre a fost ales consilier județean pe listele PNL la alegerile din 10 iunie iar în cadrul miniparlamentului județean este membru al Comisiei de activități științifice, educație, cultură, culte și protecție socială. Postul eliberat de Raul Gâlmeanu a fost dorit, la un moment dat, și de social-democrați. Aceștia l-au propus pentru conducerea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale pe tânărul social-democrat Gabriel Enciu însă propunerea nu a fost agreeată de președintele CJ Buzău. Ulterior Bîgiu l-a propus pe Adrian Petre iar în ședinșa ordinară a lunii octombrie acesta va solicita încrederea colegilor din consiliu pentru un mandat provizoriu la șefia Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.

Ciprian STERIAN

3 COMENTARII

  1. Unul se scarpina in nas si unul se uita cu o privire tampita la el. Reprezentanții a doua formatiuni politice si a unei alianțe făcuta din interes. Este o imagine reprezentativa pentru ce meritati, voi, populația ROmaniei , vanzatorii de voturi. Din nefericire, nici ptr asta nu sunteți buni…va vindeti viitorul pe o bere, mic,etc! Va meritati soarta din plin!!!

  2. Tara piere de tatari si baba se piaptana cu lautari! Ce stie „traditionalul” acesta despre punctul mocanesc, dar despre braul de la Plostina? Sunt o suta de intrebari pe care consilierii judeteni ar trebui sa le puna. Cine?? Aratati/mi unul ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.