Buzoienii, așteptați în număr mare la parada organizată de 1 Decembrie

0
779

Câteva mii de persoane sunt așteptate să ia parte la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României sâmbătă dimineață pe Calea Eroilor din municipiul Buzău în ciuda faptului prognoza meteo indică faptul că temperaturile vor fi negative și că vântul va sufla cu putere.

Pe lângă buzoienii care sunt așteptați în număr mare autoritățile județene au invitat să ia parte la manifestările de sâmbătă dimineață și primarii unităților administrativ teritoriale din județ.

Armata și celelalte structuri militarizate din cadrul Ministerului de Interne a făcut joi dimineață ultimele pregătiri. Peste 600 de persoane vor defila pe jos său în cele peste 60 de mijloace tehnice care vor fi prezentate  buzoienilor. De asemenea, dacă vremea o va permite și unitatea de aviației de la Boboc va participa la paradă cu 6 aparate de zbor. Manifestările vor începe la ora 10.00 și vor dura aproximativ o oră însă circulația la ieșire din Buzău spre Ploiești va fi restricționată sâmbătă dimineață începând cu ora 8.00.

Consiliul Județean va oferi buzoienilor care vin la paradă aproximativ 2000 de fulare tricolore, stegulețe și cocarde iar de la ora 11.00 buzoienii sunt așteptați în Parcul Crâng, în zona Obeliscului pentru masa tradițională de 1 Decembrie și pentru un spectacol folcloric.

După amiază de la ora 16.00 Primăria Municipiului Buzău va organiza în Piața Daciei un spectacol cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun și tot atunci se va inaugura și iluminatul festiv de sărbători pe toate străzile care au fost împodobite cu ghirlande luminoase în ultima lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.