Constantin Tacea1 Buzoienii racordați la sistemul centralizat de încălzire vor primi căldură și în luna martie. Regia Autonomă Municipală a decis să nu sisteze, deocamdată, căldura livrată buzoienilor din apartamentele racordate la sistemul centralizat de încălzire chiar dacă au fost zile în care temperaturile din ultima săptămână au depășit, în miezul zilei și 15 grade Celsius.
Pentru a nu încărca facturile buzoienilor conducerea RAM Buzău a decis să livreze agent termic la o temperatură ceva mai mică dat fiind că temperaturile înregistrate au crescut simțitor.
„Am hotărât să livrăm energie termică cu temperaturi mai mici în concordanță cu temperatura mediului exterior. Astfel, noaptea livrăm agent termic cu temperaturi de 45 de grade iar ziua la 42 de grade astfel încât să nu fie căldură în exces și să trebuiască deschise geamurile. Nu s-a pus problema opririi căldurii pentru că prognoza arată că vom mai avea parte de nopți cu temperaturi de 0 grade Celsius”, a declarat directorul RAM Buzău, Constantin Tacea.
În ceea ce privește facturile pe luna februarie, facturile vor fi ceva mai mici decât în luna anterioară cu aproape 15 procente
„Facturile pentru februarie se vor situa între 150 la o garsonieră și până la 400 de lei pentru un apartament cu 4 camere acolo unde caloriferele sunt deschise non-stop. Acolo unde există repartitoare este posibil ca valoarea facturilor să fie chiar mai mică decât ceea ce am preconizat”, a declarat Constantin Tacea, directorul RAM Buzău.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.