O femeie de 84 de ani din Râmnicu Sărat a fost descoperită, vineri, moartă în casă, cadavrul fiind în stare de putrefacție, cu mușcături de animale în zona gâtului.
Bătrâna locuia singură, într-o casă, din Râmnicu Sărat. Vecinii spun că nu vorbea cu nimeni pe stradă, însă chiar și așa s-au alarmat când nu au mai văzut-o pe femeie câteva zile la rând. Vineri, oamenii au anunțat Poliția Locală. Când au intrat în casă, oamenii legii au descoperit-o pe bătrână într-una din camere. Cadavrul era în stare de putrefacție iar în zona gâtului se puteau observa urme ale unor mușcături de animale, probabil câine sau șobolani.
Cadavrul a fost transportat la SML. După ce medicii legiști vor efectua necropsia se va ști de ce a murit bătrâna dar și de câte zile murise.

1 COMENTARIU

  1. […] O femeie de 84 de ani din Râmnicu Sărat a fost descoperită, vineri, moartă în casă, cadavrul fiind în stare avansată de putrefacție, cu mușcături de animale în zona gâtului. Bătrâna locuia singură, într-o casă, din Râmnicu Sărat. Vecinii spun că nu vorbea cu nimeni pe stradă, însă chiar și așa vecinii s-au alarmat când nu au mai văzut-o câteva zile la rând. Vineri, oamenii au anunțat Poliția Locală. Când au intrat în casă, oamenii legii au descoperit-o pe bătrână într-unba din camere. Cadavrul era în stare de putrefacție iar în zona gâtului se puteau observa urme ale Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.