UPDATE: În urma audierilor polițiștii au decis să îl rețină pe tânărul de 27 de ani care ar fi amenințat agenții de pază cu cuțitul pentru tulburarea ordinii și liniștii publice urmând ca el să fie prezentat parchetului luni pentru luarea măsurilor ce se impun.Prietenul său de 33 de ani care a participat la scandal a fost lăsat în libertate.

UPDATE: Cei doi scandalagii au fost prinși iar duminică dimineață se află la sediul Poliției municipiului Buzău, pentru declarații. Tot acolo se află și agenții de pază implicați în scandalul de la casa de pariuri din cartierul Micro 14. Polițiștii au precizat că obiectul cu care scandalagii i-au amenințat pe agenții de pază ar fi un cuțit. Aceiași oameni ai legii spun că între cele două părți nu s-ar fi produs un contact fizic, ci a fost vorba doar despre amenințări de la câțiva metri. Chiar și așa, cei care au provocat acest scandal monstru, sâmbătă, în miez de noapte, vor fi pedepsiți, mai ales că este vorba despre amenințări cu o armă albă.

Un scandal iscat sâmbătă noapte între doi agenți de pază și doi indivizi de etnie romă i-a pus pe jar pe polițiștii buzoieni. Totul s-a petrecut în afara unei agenții de pariuri din cartierul Micro XIV unde cei doi indivizi, pariori înrăiți, i-ar fi amenințat pe agenții de pază cu un obiect ascuțit, sabie sau cel mai probabil cu un cuțit. Scandalagii s-au făcut apoi nevăzuți, iar polițiștii, alertați de declarațiile agenților de pază, au venit în număr mare la fața locului.

Conform anchetatorilor, scandalul ar fi avut drept sursă niște șicane petrecute în trafic, pe Bulevardul Stadionului, între pariori și agenții de pază ai localului.
Se pare că agenții de pază, aflați în misiune, nu le-ar fi acordat prioritate de trecere celor cu care mai apoi aveau să se ia la ceartă. Revoltați că nu le-a fost acordată prioritate, indivizii i-ar fi urmărit pe agenții de pază prin oraș după care s-ar fi retras în agenția de pariuri din cartierul Micro XIV, unde obișnuiesc să joace la aparate.

Ulterior, în jurul orei 23.00, când agenții de pază au ajuns în agenția de pariuri, a început scandalul, cei doi indivizi de 27 și 33 de ani luându-i la înjurături pe cei care aveau în grijă liniștea localului. Văzând că nu se potolesc, cei doi agenți i-au poftit afară pe scandalagii. A fost momentul în care unul dintre cei puși pe harță ar fi scos din portbagajul mașinii un obiect lucios care părea a fi o sabie ori un cuțit.
După câteva minute de amenințări și înjurături ca la ușa cortului în plină stradă, cei doi scandalagii au plecat cu autoturismul cu care veniseră iar agenții de pază au alertat Poliția.
Oamenii legii veniți la fața locului i-au identificat pe scandalagii ca fiind doi tineri de etnie romă, născuți în 1983 și respectiv 1989 cu domiciliul pe strada Gogu Vicatus, și au mers la domiciliul acestora însă nu i-au găsit acolo pe fugari.
Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Amalia Călugăru, cei doi tineri care au provocat scandalul au fost identificați și sunt căutați în continuare de polițiști. Oamenii legii spun însă că indivizii nu ar fi periculoși.

1 COMENTARIU

  1. […] Un scandal iscat sâmbătă noapte între doi agenți de pază și doi indivizi de etnie romă deranjați de comportamentul acestora a pus pe jar polițiștii buzoieni. Totul s-ar fi petrecut în afara unei agenții de pariuri din cartierul Micro XIV unde cei doi indivizi, pariori înrăiți, i-ar fi amenințat pe agenții de pază cu un obiect metalic care părea a fi o sabie. Agresorii s-ar fi făcut apoi nevăzuți iar polițiștii, alertați de declarațiile agenților de pază, au venit în număr mare la fața locului unde i-au identificat pe cei doi dar și sursa scandalului. Conform anchetatorilor scandalul a pornit Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.