Deputatul Adrian Mocanu condamnă într-o postare pe Facebook lipsa de reacție a marilor puteri europene în ceea ce privește islamizarea continentului. Observațiile tânărului deputat vin în contextul valului de manifestări organizate în week-end în Europa şi în marile oraşe ale lumii de către mişcările islamofobe şi de extremă dreapta, care au cerut stoparea valului de imigranţi şi renunţarea la politică europeană de toleranţă.
„Din păcate, manifestările organizate în toată lumea civilizată (Germania, Marea Britanie, Franţa, Danemarca, Olanda, Cehia, Australia nu au lipsit la apel), au fost confiscate de mişcările de extremă dreapta, din arsenalul acestora nelipsind rasismul, xenofobia, anarhismul, incitarea la violenţă şi ura socială. Spun din păcate pentru că există, printre revendicările auzite în week-end, o tema care ar trebui să preocupe mai mult statele europene. Vorbesc despre tendinţa de încurajare a islamizării europene, de lipsa oricărei preocupări pentru a proteja creştinismul, care stă la baza identităţii europene. Că român şi că european, condamn lipsa de reacţie în acest sens a marilor puteri europene” titrează deputatul Adrian Mocanu.

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul Adrian Mocanu condamnă într-o postare pe Facebook lipsa de reacție a marilor puteri europene în ceea ce privește islamizarea continentului. Observațiile tânărului deputat vin în contextul valului de manifestări organizate în week-end în Europa şi în marile oraşe ale lumii de către mişcările islamofobe şi de extremă dreapta, care au cerut stoparea valului de imigranţi şi renunţarea la politică europeană de toleranţă. „Din păcate, manifestările organizate în toată lumea civilizată (Germania, Marea Britanie, Franţa, Danemarca, Olanda, Cehia, Australia nu au lipsit la apel), au fost confiscate de mişcările de extremă dreapta, din arsenalul acestora nelipsind rasismul, xenofobia, anarhismul, incitarea la Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.