Cadouri de Iepuraș din partea Consiliului Județean pentru copiii și vârstnicii din județ

0

Peste 200 de copii proveniți de la școli din județ dar și din sistemul de protecție socială au participat, joi, la un antrenament comun cu HC Buzău 2012, reprezentativa de handbal masculin a județului la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Handbaliștii i-au învățat pe cei mici cum diverse exerciții specifice handbalului la care copii au participat cu mult entuziasm alături de sportivi. La final copii au primit cadouri de iepuraș constând în dulciuri din partea sportivilor și a Consiliului Județean.

Tot joi, Consiliul Județean a oferit pachete cu alimente pentru 150 de pensionari membri ai asociațiilor vârstnicilor din județ.

„O zi plină de emoții pentru că suntem în Joia Mare și pregătirile pascale sunt pe final pentru toată lumea dar astăzi am avut o zi plină. Devreme m-am întâlnit cu persoanele de o anumită vârstă care au făcut ceva pentru ca România să fie unde este astăzi, le-am oferit cadouri din partea Consiliului Județean și ne-am întâlnit și cu copii din cadrul DGASPC dar și de la școlile din județ și le-am făcut o bucurie înainte de Paști. Handbaliștii și-au găsit timp și au făcut mișcare alături de copii ceea ce i-a bucurat și probabil le-a deschis și apetitul pentru sport. Am reușit sper prin aceste acțiuni să aducem un zâmbet copiilor și vârstnicilor și sper din tot sufletul că măcar de sărbători lumea să aibă mai multă înțelegere față de semeni. Pe aceasta cale transmit tuturor cetățenilor județului urări de bine, sărbători pascale liniștite și să fim sănătoși cu toții să realizăm tot ce ne-am propus”, a spus președintele CJ Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.