Venirea frigului i-a determinat pe liberalii buzoieni să pună la cale un proiect inedit, unic în județ, prin care să înființeze locuri speciale în care pensionarii să se poată întâlni în condiții bune, nu în parcuri, în ger ori la colț de stradă. Primul ”club al seniorilor” a fost inaugurat, astăzi, în cartierul Micro V.
„Ideea ne-a venit din discuțiile cu pensionarii buzoieni. Avem parcuri frumoase în Buzău însă pe perioada iernii ne-au semnalat că ar vrea să beneficieze de un loc de întâlnire unde pot juca șah, table sau remi, unde pot servi o cafea sau un ceai cald. Aici sunt bineveniți toți pensionarii, indiferent că sunt membri ai altor partide sau apolitici. Nu este o societate comercială, nu se va percepe nici un fel de taxă iar tot ce se va servi aici va fi asigurat prin contribuția membrilor de partid ”, a precizat, la inaugurarea centrului, vicepreședintele PNL Buzău, Cristi Bîgiu.
Organizația județeană a PNL intenționează să mai deschidă încă trei astfel de cluburi iar următoarea locație va fi gata până la finalul lunii decembrie, în cartierul Micro XIV.
Ciprian STERIAN

[audio:http://www.observatorulbuzoian.ro/wp-content/uploads/2011/11/Cristi-BIGIU.mp3|titles=Cristi BIGIU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.