TariceanuBZ-21
imagine de arhiva

UPDATE: Liberalul Călin Popescu Tăriceanu, implicat marți într-un accident de circulație la Buzău, și șoferul care a provocat evenimentul rutier nu s au înțeles pe cale amiabilă, la locul faptei, ei mergând la sediul Poliției municipiului Buzău, pentru întocmirea actelor constatatoare.
Potrivit reprezentanților Poliției Buzău, cei doi șoferi , Călin Popescu Tăriceanu, și buzoianul de 50 de ani, au mers la Poliția municipiului Buzău pentru declarații, după producerea tamponării, la ieșire din municipiul Buzău, pe Aleea Industriilor.
”Documentele de constatare a contravenției și de soluționare a evenimentului rutier au fost întocmite la sediul Politiei municipiul Buzău”, au declarat reprezentanții Poliției Buzău.
Aceleași surse susțin că după ce au fost audiați cu privire la modul în care s a produs accidentul, șoferul de 50 de ani din Buzău, a fost sancționat cu trei puncte penalizare și avertisment. Călin Popescu Tăriceanu a plecat de la sediul Poliției în scurtă vreme de la sosire, susțin polițiștii.

Zi cu ghinion pentru Călin Popescu Tăriceanu. Liberalul a fost implicat într-un accident rutier la ieșirea din municipiul Buzău către Spătaru când un buzoian de 50 de ani a intrat în mașina condusă de liberal.
Potrivit comisarului șef Florina Crucianu tamponarea s-a produs pe Aleea Industriilor când un autoturism condus de un buzoian de 50 de ani care se deplasa către Șoseaua Spătarului nu a păstrat distanța corespunzătoare față de alt autoturism din fața sa, intrând în coliziune cu acesta. La volanul celui de al doilea autoturism se afla un bărbat de 61 de ani din București.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Drager dar nici unul dintre ei nu consumaseră băuturi alcoolice
Sursa citată a mai precizat că împotriva șoferului din Buzău s a luat măsura sancționării contravenționale fiindu -i aplicate și trei puncte de penalizare.
Călin Popescu Tăriceanu nu a fost rănit în urma accidentului produs la Buzău, doar mașina pe care o conducea, un Ford, fiind avariată în urma tamponării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.