Gabriel Hasan

UPDATE: Băiatul de 13 ani a fost găsit, marți după amiază, de polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Buzău. Copilul a fost identificat în zona Parcului Crâng. În prezența părinților, copilul le-a spus polițiștilor că în zilele în care a fost plecat de acsaă nu a fost victima vreunei infracțiuni. Minorul nu este școlarizat și nu este la prima faptă de acest gen, însă acum a fost pentru prima dată când tatăl a anunțat Poliția despre dispariția sa de la domiciliu.

Un minor de 13 ani, dat dispărut de tatăl său după două zile în care nu a știut nimic despre el, a fost dat în urmărire națională, fiind căutat de polițiști pe raza municipiului Buzău, pentru început.
Dispariția băiatului de 13 ani a fost semnalată autorităților în ziua de 17 februarie de către tatăl acestuia când părintele le-a spus polițiștilor că fiul său, Gabriel Hasan de 13 ani, a plecat de la domiciliu din ziua de 15 februarie şi nu a revenit.
Băiatul dat dispărut are 1,40 m. – 1,50 m înălţime, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu. În momentul în care a plecat de acasă, era îmbrăcat cu un hanorac de culoare neagră cu glugă, şapcă de culoare albastră, pantaloni tip bluejeans de culoare albastră. Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului HASAN GABRIEL sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.
Potrivit anchetatorilor, nu este pentru prima dată când băiatul pleacă de la domiciliu. Acesta a avut numeroase escapade dar a revenit de fiecare dată fără ca părinții săi să anunțe Poliția.
De altfel, minorul este cunoscut de oamenii legii pentru că practică cerșetoria pe raza municipiului Buzău și adună resturi din tomberoanele de gunoi.
Până acum anchetatorii au aflat că minorul ar fi dormit în noaptea de 15 spre 16 februarie în scara unui bloc din municipiul Buzău.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.