Daniela Vlădoiu, tânăra din Buzău pentru care s-a mobilizat o țară întreagă pentru a o ajuta în lupta cu cancerul, a pierdut în fața bolii. Tânăra a murit în noaptea de duminică spre luni, lăsând în urmă un băiețel de 3 ani care va crește fără mamă, o mamă care nu mai are lacrimi să plângă și voce să-și strige nenorocirea, un frate împietrit de durere și mulți prieteni care au crezut până în ultimul moment că Daniela va rezista și va învinge maladia care i-a cuprins corpul la doar 27 de ani.
Daniela nu a mai rezistat însă. Trupul firav, măcinat de cancer, a cedat iar tânăra mămică și-a dat ultima suflare, lăsând un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o și iubit-o dar și a celor care au donat bani pentru ca ea să ajungă la spital în Turcia unde au sperat că va fi salvată.

Povestea Danielei Vlădoiu este extrem de tristă și de cutremurătoare. Tânăra a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în urmă cu circa un an și jumătate. A fost operată dar boala a fost mai puternică și s-a instalat din nou, afectând alte organe. Tumorile s-au dezvoltat rapid în abdomenul femeii ai cărei rinichi erau și ei măcinați de cancer. Apoi, medicii i-au depistat Danielei mai multe cheaguri de sânge pe artera plămânului, fiind momentul în care nu tinerei nu i s-a mai dat nici o șansă la viață.
Pentru băiețelul ei de 3 ani, Daniela a continuat să lupta. S-a bucurat de un sprijin nesperat din partea românilor de pretutindeni care au donat diverse sume de bani pentru ca tânăra să poată pleca în Turcia. Odată ajunsă în străinătate, Daniela a continuat să lupte însă trupul ei era măcinat din ce în ce mai tare de boală. A fost operată o dată la clinica Anadolu, însă ceva nu mergea bine. Daniela a început să nu mai mănânce, să vomite tot ce punea în gură iar la un moment dat medicii străini i-au dat voie să plece acasă. Poate sperau să se pună pe picioare alături de familie, poate știau că nu mai are nici o șansă și vroiau ca tânăra să închidă ochii în brațele celor care o iubesc.
Acum, familia se pregătește de înmormântare iar prietenii îi plâng la căpătâi.
Dumnezeu s-o odihnească pe Daniela Vlădoiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.