Sâmbătă și duminică, candidații liberali, la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, s-au deplasat în județ, în comuna Cislău, respectiv la Pogoanele. La întâlnirile cu organizațiile au participat, alături de liberalii din Cislău, reprezentanți ai organizațiilor din comunele: Calvini, Chiojdu, Cătina și Viperești, în timp ce la Pogoanele s-au alăturat liberalii din comunele Brădeanu, Padina, Scutelnici, Luciu și Largu.

Cristinel ROMANESCU
Cristinel ROMANESCU

”Ne-am dus în fața colegilor noștri pentru a le expune programul de guvernare al Partidului Național Liberal, ”Reclădirea Națională”, dar și pentru a discuta cu aceștia obiectivele setate de PNL.
Suntem convinși că putem atinge obiectivul de 30%, însă doar printr-o strânsă colaborare între organizațiile teritoriale. Punem mare preț, în această campanie, pe munca de echipă. Punem mare preț pe capacitatea membrilor PNL de a convinge, de a demonstra buzoienilor că PNL este cea mai bună opțiune pentru viitorul lor și al copiilor lor. În sprijinul acestui demers le-am explicat, alături de domnul Atanasiu și domnul Tănase, pilonii programului de guvernare. Restabilirea unor relații sănătoase între Stat și cetățeanul care și-a pirdut încrederea în instituțiile acestuia și reconfigurarea unui parteneriat stat – cetățean reprezintă fundamentele programului de guvernare. Program ce va fi pus în mișcare de către politici orientate către sănătate și educație, pentru că doar un popor sănătos și educat poate dezvolta proiecte de dezvoltare a mediului privat. Și, așa cum am subliniat de câte ori am avut ocazia, creșterea economică și creșterea calității vieții românilor se poate realiza exclusiv prin investiții în mediul privat.
De asemenea, am susținut, în fața colegilor noștri, faptul că Dacian Cioloș, Prim-ministrul României, este singurul în măsură să implementeze programul de guvernare al PNL.
Nu în ultimul rând, am făcut un apel, către liberalii buzoieni să se transforme în purtători ai valorilor și al mesajului liberal pentru a convinge electoratul de dreapta că, așa cum am menționat deja, PNL este singura opțiune reală pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții.”, a declarat Cristinel Romanescu, președintele Organizației Județene PNL Buzău.

depunere-candidaturi-pnl-buzau-18Antonel Tănase: Am găsit la Pogoanele o organizație puternică a PNL. PNL poate fi primul partid aici!

„Am avut deosebita plăcere să particip la adunarea generală a membrilor organizațiilor locale și zonale desfășurată la Pogoanele. Așa cum ne-am așteptat, interacțiunea cu cei o sută cincizeci de invitați a fost bazată pe teme multiple și de actualitate, care au stârnit interesul participanților. Pe lângă dezbaterea anumitor probleme existente în zonă și în tot județul Buzău, atât eu, cât și domnul Atanasiu și domnul Romanescu, am transmis colegilor noștri mai multe mesaje care au conținut printre altele și temele prioritare din Programul de Guvernare al Partidului Național Liberal, denumit “Reclădirea Națională”. 

Partidul Național Liberal consideră că România are nevoie de o reașezare corectă a statului în slujba cetățeanului pentru a readuce românilor speranța în justețea promovării valorilor democratice fundamentale. S-a discutat inclusiv despre propunerea Partidului Național Liberal pentru postul de prim-ministru, în persoana lui Dacian Cioloș, iar reacțiile au fost pozitive: Dacian Cioloș este perceput așa cum ar trebui să fie un premier al României – profesionist, integru, cu decență și bun simț, fără probleme penale.

Principalii piloni ai programului îi reprezintă redobândirea încrederii și respectului cetățeanului în instituțiile statului român, sistemul educațional și cel al sănătății. Investițiile, dezvoltarea regională, rurală, agricolă și așa cum am spus sănătatea, care este bunul cel mai de preț al fiecărui om, alături de educație, considerată motorul real al dezvoltării și creșterii nivelului de civilizație, conduc cu siguranță la o creștere economică sustenabilă pe un termen lung, care să modernizeze și să dezvolte România.

De asemenea, toți am fost de acord cu faptul că PNL poate să obțină scorul politic pe care și l-a propus, de aceea este obligatoriu ca acțiunile din timpul campaniei să fie făcute în echipă, cu încredere, seriozitate și determinare pentru a câștiga. Este esențial ca oamenii să înțeleagă mecanismul alegerilor și anume faptul că votul nu trebuie irosit pe partidele mici care se dau de dreapta și care ulterior fac guvernare cu un partid de stânga. Partidul Național Liberal adresează românilor, cu maximă responsabilitate, apelul pentru a susține dezvoltarea României bazată pe principii liberale, fiind singura cale spre bunăstare reală”, a declarat Antonel Tănase candidat pentru unpost de deputat din partea PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.