Cei mai mari datornici, persoane fizice, la bugetul municipiului Buzău sunt un om de afaceri și două prostituate care au de plătit în conturile Direcției Economice peste 20 de miliarde de lei.

Cea mai mare datorie,  ca și persoană fizică, către bugetul Primăriei o are un cunoscut om de afaceri din Buzău,  cumătru al fostului primar și proprietarul celor mai multe firme care nu au achitat niciodată impozitele datorate către municipalitate fiind implicat de asemenea și în dosarul pe care DIICOT l-a deschis la Direcția Economică a Primăriei.

Constantin „Cristi” Sandu, căci despre el este vorba, ar avea, conform unor surse din cadrul Direcției Economice, datorii de peste 9 miliarde de lei vechi doar ca persoană fizică, sumă pe care Primăria încearcă să o recupereze dar pe care omul de afaceri a contestat-o în instanță.

Celelalte două locuri în topul datornicilor sunt ocupate de două femei practicante ale celei mai vechi meserii. Una dintre aceste datorează municipalității peste 6 miliarde de lei vechi iar cea de-a doua are de plătit la bugetul municipiului peste 4 miliarde de lei vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.