Candidații PNL pentru Parlamentul European, lansați în fața buzoienilor la Sala Mare a Consiliului Județean

0

Partidul Național Liberal, și-a lansat, marți seară, la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, lista de candidați pentru Parlamentul European. Într-o sală plină, acoperită cu baloane galbene liberali strânși din întreg județul au participat la evenimentul la care au luat parte președintele PNL Ludovic Orban, vicepreședintele regional Victor Paul Dobre, candidații Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Violeta Alexandru și Vlad Nistor, deputații Cristinel Romanescu și Florin Roman, primarii liberali din județ și alți membri marcanți ai PNL Buzău.

Evenimentul a debutat cu intonarea imnului de stat al României și a imnului Uniunii Europene, a continuat cu discursuri ale președintelui PNL Buzău Cristinel Romanescu , vicepreședintelui PNL Victor Paul Dobre, europarlamentarul Siegfried Mureșan, deputatul Florin Roman, candidații Vlad Nistor, Violeta Alexandru, Rareș Bogdan și s-a încheiat, după mai bine de 90 de minute, cu discursul președintelui PNL Ludovic Orban.

„Știu că cu ajutorul lui dumnezeu și cu ajutorul fiecăruia dintre membrii acestui partid cu rădăcini istorice atât de importante vom reuși să îi batem și îi vom bate atât de rău încât le va fi greu să se mai trezească atât pentru prezidențiale cât și pentru locale și parlamentare pentru că pe 26 trebuie să urmeze un lung șir de victorii ale PNL și pregătirea unei guvernări pentru oameni. Vreau să aveți încredere în dumneavoastră și în noi pentru că nu mergem acolo pentru a dormi în bănci ca alții ci mergem pentru oameni, pentru a apăra România, nu pentru a fura voturi, pentru a arăta că această țară are oameni cultivați, patrioți și oameni care vor arăta că România e în Europa și Europa este România. Și să nu uitați că pe 26 mai avem un vot. Referendumul inițiat de Klaus Iohannis la care trebuie să votăm <<DA>>. Sunt convins că cei din PSD vor putea fi bătuți chiar și la Buzău”, a spus jurnalistul Rareș Bogdan.

„Nimic nu se câștigă fără luptă, fără curaj și demnitate. Așa cum facem de două luni jumate așa vom face și de acum in colo dar nu putem să câștigăm singuri ci avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre voi. Știu că mulți se tem, nu au încredere și că riscă să sufere o înfrângere dar vă garantez: veniți alături de noi în această luptă și veți fi părtașii uneia dintre cele mai glorioase victorii ale PNL pentru România”, a încheiat președintele PNL, Ludovic Orban.


Material realizat la comanda PNL.
Cod mandatar financiar 41190007

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.