Modul de abordare al campaniilor electorale s-a schimbat radical față de alegerile din anii trecuți. Pe de o parte noua lege electorală care interzice multe din practicile de odinioară și poate și reacția alegătorilor față de politicieni au determinat partidele să adopte o nouă tactică. Așa se face că în timp ce pentru alegătorii din mediul rural mai sau cei de o vârstă mai înaintată baza o constituie întâlnirile față în față și mersul din ușă în ușă, pentru cei mai tineri politicienii își fac cunoscut mesajul pe rețelele de socializare.
Ionela Dobrică președintele tinerilor social-democrați, unul dintre aspiranții la un fotoliu de deputat transmite zilnic mesaje pe rețelele de socializare. Fie că își ține la curent prietenii virtuali și potențialii alegători cu programul din ziua respectivă, fie transmite mesaje electorale prin care arată măsurile cu un impact pozitiv asupra populației luate de fostul Guvern condus de Victor Ponta, tânăra social democrată este o prezență constantă în spațiul virtual.

La fel de activ este și fostul viceprimar al municipiului Buzău, Sebastian Radu, care între două ieșiri în teren unde discută cu oamenii despre problemele lor zilnice nu ratează șansa de a transmite câte un mesaj și în spațiul virtual.


PSD BUZAU/ OBSERVATORUL BUZOIAN/ CUI 11160007

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.