Liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a dezvăluit la finele săptămânii conținutul primei discuții purtate cu candidatul independent la Primăria municipiului Buzău, preotul Paul Negoiță. Preda a subliniat, încă o dată, că nu așteaptă de la Negoiță în schimbul susținerii oferite acestuai de către Partidul Democrat, precizând totodată că va face tot ce-i stă în putință pentru ca preotul să cîștiga șefia Palatului Comunal. ” M-am întâlnit prima dată cu Negoiță joi, mi-a mulțumit, a zis că e plăcut surprins că un partid de talia PD i-a acordat susținerea fără o discuție preliminară. I-am zis că vreau să fie pentru buzoieni ccea ce cred eu că este, un candidat independent, un adversar redutabil al primarului. I-am zis că nu are legătură cu campania PDL, că el nu e al partidului, i-am zis ”să te susțină cine vrea, și cei din USL și toți”, a explicat Preda.
Liderul democrat liberal a adăugat că l-a pus în gardă pe preotul Negoiță, pentru că îș așteaptă o campanie pe care cei care își doresc Primăria o vor duce prin orice mijloace, numai să-și atingă scopul: ” l-am întrebat dacă e hotărît să ducă bătălia și dacă știe ce înseamnă, mi-a zis că e hotărât, cu știința va învăța că e un lucru nou, i-am zis atunci să-și reunească familia, rude, copiii și să le spună din ziua întâi a campaniei s-ar putea să nu mai fiu cel pe care-l știti, să fiu terfelit și eu și voi cum nu ne-am imaginat niciodată. Va fi cea mai grea lovitură din câte a primit. Nu au scrupule, trăim intr un oraș în care oamenii politici nu au scrupule, vor inventa, îi vor murdări cariera, familia numai să-i convingă pe oameni să nu-l voteze. A înțeles, l- am văzut hotărât”, a mai spus Cezar Preda.
Reamintim, preotul Paul Negoiță va candida din postura de independent la Primăria Buzău, fiind susținut de PDL. La fotoliul de primar al Buzăului și-a anunțat candidatura și actualul primar, Constantin Boșcodeală, care va lupta pentru al cincilea mandat în fruntea administrației locale.

Ciprian STERIAN

5 COMENTARII

  1. Sigur ca trebuie sa se pregatesca de lovituri sub centura in campanie, doar are de invatat de la sustinatorul sau Cezar Preda care asta a facut in toate campaniile electorale, sau de la senatorul Ion Vasile, promotorul campaniilor politice de mahala si al discursurilor mizerabile asa cum ii este si i-a fost intreaga viata!

  2. Cezar preda stie foarte bine. Preotul negoita poate iesi primar numai daca buzoienii vin la vot in numar foarte mare, adica 60-70%. In 2008 prezenta a fost undeva la 35%. La aceasta prezenta e greu pentru preot. Din cei 35% in 2008: 10 % au fost PNL, 20 % PDL si 51 % PSD. Cam asa va fi si anul acesta. Daca la vot vin peste 60% -70%, atunci PSD nu mai poate manipula prin batoane de salam si pungi cu pui ca in simileasca si se poate face ceva.

  3. Acest om este un ipocrit , nu trebuie sa-l asculti sa-ti dai seama , dar daca faci greseala asta , o sa vezi ca e un lingusitor , omu asta bate campii cu discursuri despre cultura , CINE IL SUSTINE PE EL CU BANI , SA SPUNA PUBLIC !!! O sa ne crucim !!!

  4. Atenţie la George Tudor! „Acest om este un ipocrit!”Expresia se referă la Cezărică şi are dreptate. El (Cezărică) sa băgat în seamă spunând că are sprijinul PDL. Vorbiţi cu pedeliştii şi veţi vedea pe cine sprijinmă ei!
    Candidatul independent, Paul Negoiţă este pe locul doi în sondaje, în creştere, după Boşco aflat în cădere liberă cu „concursul” DNA care face lumină în câlţii mafiei buzoiene. Costică, Costică, fă lampa mai mică, ca să ne iubim! Nu m-ai ascultat. Obişnuieşte-te cu gândul retragerii. Roagă pe Dumnezeu să te scape măcar basma curată…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.