Unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Dan Diaconescu, vădit om de încredere şi sfătuitor al acestuia, Eduard Dumitraşcu a dar dovadă de nenumărate ori că este unul dintre cei mai buni oratori pe care i-a avut Buzăul. Dacă omul lui Dan Diaconescu va ajunge în parlament, poate va reuşi să strige de la tribuna Parlamentului şi în favoarea judeţului Buzău, să se opună dacă cineva va dori să mai taie pensiile şi salariile, aşa cum a făcut contracandidatul său, Eugen Nicolicea pe vremea când activa la UNPR.
Candidatul PP-DD pentru Colegiul nr. 6, de la Camera Deputaţilor, transmite alegătorilor că se pot baza pe el în viitorul Parlament ca să facă legi care să creeze locuri de muncă.
Cunoscut pentru stilul dur de a spune lucrurilor pe nume, candidatul PP-DD în colegiul 6, Eduard Dumitraşcu, a suparat chiar si CNA-ul pentru faptul ca a început şirul dezvăluirilor despre Eugen Nicolicea şi mafia din jurul acestuia. Sperăm să nu se lase descurajat de astfel de tentative de intimidare si să rămână cu adevărat “ Justiţiarul nostru în Parlamentul Ciocoilor”.

8 COMENTARII

 1. Gata cu retardatul asta !!! Un filfizon dacă era puternic sa fii candidat la Vâlcea unde si-au bătut joc de oameni !!!
  La București bubosul asta e privit ca un interlop si noi îl luam de bun 🙂 justitiarul asta mamaligar sa ii dea banii lui Barac înapoi !

 2. Nu vroiam sa ma duc la vot , dar am sa ma duc sa votez cu Ion Viorel , numai sa nu dea bunul Dumnezeu sa ajungă retardati ca tine si ca mulți alții de la mizeria aia de partid in Parlament , sunte-ți rusinea României prin aberatiile pe care le spuneti si le creati !
  RUSINE , stati la tv. si încercati sa ne prostiti , Buzoienii nu sunt așa prosti cum credeți voi , o sa vedeți !!!

 3. Bai urecheatule , dacă erai puternic te băteai cu preda ca așa ai declarat 🙂
  Ciocoii , hotii parca așa strigai !
  Cu cine te bati tu ? Oricum nu ieși parlamentar ca doar nu s-a descarcat caruta cu prosti la Buzău 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.