Candidatul USL la Consiliul Județean Buzău, senatorul PNL Cristi Bîgiu, a dezvăluit, în această seară la un post local de televiziune că a ajuns să fie urmărit zi de zi și chiar  amenințat de oamenii actualului președinte al Consiliului, Victor Mocanu.
Senatorul Cristi Bîgiu a dezvăluit că  de cel puțin trei săptămâni o mașină îl urmărește moment cu moment, până când ajunge acasă, chiar dacă asta se întâmplă în miez de noapte. Mai mult, Bîgiu a declarat că inclusiv rude de-ale sale au ajuns să fie privite cu ochi amenințători de cei care ar face parte din apropiații lui Victor Mocanu și ai fiului său, Adrian Mocanu.
”E o campanie urâtă. De cel puțin trei săptămîni am mașină după mine, sunt efectiv urmărit. Au început să vină amenințări. Sunt mașini care trec cu 10 km la oră, cu oameni cu rânjete amenințătoare. I s-a întâmplat și nepoatei mele într-o seară când au apărut două mașini de Ilfov, cu oameni musculoși, cu taxiuri, iar cineva stătea din taximetru cu o laternă uitîndu-se în mașina mea și cu telefonul la ureche. Nu mă sperie. Ce mă poate speria este că am o familie, o fată și o soție. Nu se fac astfel de lucruri, ei vorbesc de mafie, dar seara când ajung acasă am mașină după mine, am poze, am numere, am tot. Mă conduce pînă acasă, am început să mă simt mai sigur”, a spus ironic  Cristi Bîgiu, candidatul USL la Consiliul Județean.
Liberalul a adăugat că în continuare se așteaptă la o campanie murdară din partea echipei de campanie a actualului președinte al Consiliului Județean, Victor Mocanu.
”Vor fi banere tăiate, sunt echipe pregătite pentru asta, vor fi oameni pregătiți să huiduie la întâlnirile populare, care să fie pregătiți să arunce cu pietre”, a mai spus Bîgiu.
Candidatul USL la Consiliul Județean a adăugat, de asemenea, că toate aceste lucruri, cauzate de faptul că Victor Mocanu nu a înțeles că nu mai este el cel susținut de USL pentru un nou mandat, se vor răsfrânge în cele din urmă asupra acestei construcții politice care și-a dovedit eficiența în ultimele zile prin îndepărtarea Guvernului Ungureanu și învestirea Executivului condus de Victor Ponta. Bîgiu a adăugat că personal nu poate fi acuzat de nimic, atâta vreme cât  a respectat decizia USL de a-l susține la Primărie pe Constantin Boșcodeală de la PSD, câtă vreme face imagine Uniunii și cât timp nu se face vinovat de nici o afacere ilegală cu bani publici.
”Am fost acuzat zilele trecute că am mâinile pătate. Eu nu am administrat bugetul local, nu am peste 70 la sută din buget plecat către firmele apropiaților, nu am mâinile murdare. În tot acest timp, nu se gîndește nimeni la USL. Nu s-a înțeles că, potrivit unor criterii, am fost eu stabilit candidatul, când vine vorba de o echipă nu înseamnă o persoană care vrea totul. O echipă nu înseamnă, noi avem totul și voi împingeți la aceeași căruță. Harta politică a județului, ce înseamnă PNL în județ, au făcut îndreptățită această situație”, a mai spus candidatul USL la Consiliul Județean, liberalul Cristi Bîgiu.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.