Candidatul USL la Consiliul Județean, Marian Cristinel Bîgiu, a răspuns astăzi acuzațiilor lansate în ultima vreme de Victor Mocanu, cel care se luptă pentru câștigarea celui de-al treilea mandat la șefia miniparlamentului județean, în pofida faptului că nu se bucură de susținerea copreședinților Alianței și nici a unora dintre social democrații din teritoriu.
Bîgiu a declarat că, în încercarea de a reuși să-și atingă interesul, Mocanu a ajuns până într-acolo încât să-l acuze că a dispus fabricarea flyerelor care au fost distribuite înaintea Paștelui chiar de apropiați ai familiei președintelui Consiliului Județean. Marian Cristinel Bîgiu a adăugat că Victor Mocanu duce o campanie murdară, în detrimentul partidului din care a făcut parte la un moment dat și din care s-a autosuspendat doar pentru a-și putea atinge țelul, acela de a mai sta un mandat în fruntea Consiliului Județean.
Bîgiu s-a referit și la o acțiune murdară care ar fi fost instrumentată de Sorin Munteanu, candidatul PSD la Primăria Poșta Câlnău, acțiune care ar fi avut rolul de a lovi în PNL, partid prin care Munteanu a trecut de altfel, la un moment dat, în lungul său periplu prin mai multe partide politice.
”La finalul săptămânii trecute a avut loc la Poșta Câlnău o sărbătoare care a fost organizată fără nici o tentă politică și care se organizează de 6 ani. Acolo, organizatorii au dat un număr de bilete care au fost falsificate de către domnul Sorin Munteanu, după câte se laudă la îndemnul unui mare înțelept al județului, și care au fost date prin municipiu în numele PNL ca să provoace o busculadă. Toate acestea se fac pentru o discreditare a noastră, a PNL, însă de multe ori, la noi, hoțul strigă hoții”, a declarat astăzi într-o conferință de presă Marian Cristinel Bîgiu.
Candidatul USL la șefia Consiliului Județean Buzău s-a oprit, în cadrul aceleiași conferințe, și asupra acuzațiilor ce vin dinspre Victor Mocanu și staff-ul său de campanie, care se referă la faptul că în CV-ul său ar fi ceva probleme legate de studii: ”Sunt acuzat că am mințit în CV-ul meu prezentat Parlamentului și opiniei publice. Nu am mințit cu nimic, în CV sunt publicate studiile pe care le-am absolvit și anii în care am absolvit. Dar mai bine s-ar uita la dânsul în familie să vadă cum se fac facultățile, câte una, câte două, câte trei. Ar trebui să se intereseze dacă a fost măcar la examene și cum le-a promovat.”
De asemenea, Marian Cristinel Bîgiu a dezvăluit că oamenii care sunt de partea sa și sunt angajați în instituții publice sunt pe durata campaniei electorale în concediu de odihnă, pentru a nu lăsa loc la interpretări în timp ce Victor Mocanu își face imagine chiar în aceste instituții ale statului.
” Sunt acuzat că bag groaza în instituțiile statului. Eu nu am amenințat pe nimeni iar cei care fac campanie pentru mine și sunt angajați în instituțiile statului sunt în concediu fără plată, pentru a nu da naștere la interpretări. În plus de asta, eu nu mi-am trimis oamenii să strângă semnături pentru mine sau să facă campanie în instituțiile statului”, a conchis candidatul USL la președinția Consiliului Județean, Marian Cristinel Bîgiu.
C. D.

1 COMENTARIU

  1. Salariaţii din instituţiile statului , de la Buzău(judeţ sau municipi)ar trebi să se gândească o zi întreagă inainte de a pune ştampila pe Mocanu. Într-o măsură sau mai mare mosorelul se va dezlâna şi vor fi agăţaţi chiar şi cei care n-au nici o vină. Credeţi că episodul de la buzău slujeşte USL ului? Nici vorbă! Este o palmă cu noroi pe obrazul acestei „familii” pe care opoziţia se căzneşte să o destrame. Toţi detractorii USL au „stupul” la Buzău şi sunt conduşi de Boşco şi Mocanu. Se şi discută de altfel, că aşa zisa independenţă a cumătrului Mocanu este deja arvunită!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.