Fostul președinte al organizației municipale a USR Buzău și fost candidat pe locul doi la Camera Deputaților din partea USR-PLUS, Denisa Alina Çoban s-a alăturat, joi, echipei liberale de la Buzău condusă de Gabriel Avrămescu.

Potrivit comunicatului remis, joi seară, de PNL Buzău fostul membru USR este un om care se integrează perfect în PNL

„Denisa Çoban este un om valoros, muncitor, un plus pentru echipa PNL Buzău, care ne va ajuta să construim frumos viitorul Buzăului. Un om care demonstrează că #SePoate, este un om care se integrează perfect în echipa PNL Buzău”.

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău: “Așa cum am spus încă de la preluarea mandatului de președinte, noul PNL Buzău își va deschide porțile pentru toți cei care gândesc la fel și își doresc să ni se alăture în proiectul Dezvoltăm Buzăul. Îi urez bun venit și îi mulțumesc Denisei Çoban că a ales să se alăture echipei PNL Buzău.”

Vlad Pufu, președintele Organizației Municipale PNL Buzău: “Mă bucur să primesc în organizația municipală profesioniști în activitatea de partid, buni organizatori și oameni care au demonstrat întâi pe forțele proprii, oameni care cred în valorile de dreapta.”

Filiala PNL Buzău are porțile deschise oricând pentru oricine își dorește să se alăture echipei active, tinere, dornice să construiască pentru Buzău.

1 COMENTARIU

  1. Este vorba despre Stan Denisa Alina care a lucrat ca si bandotecara la fostul CTCE Buzau si ulterior casiera la punctul de schimb valutar „Casa Romana Exchange” din Buzau ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.