Canicula din ultimele zile, periculoasă pentru persoanele cu afecţiuni psihice. În ultimele zile, doi buzoieni au vrut să se arunce, unul  de pe podul de la Mărăcineni, altul de pe podul de la Nehoiaşu.

Miercuri, până în orele prânzului, un apel la 112 anunţa că un bărbat îmbrăcat doar cu blugi şi cu un comportament ciudat ar vrea să se arunce de pe podul de la Nehoiaşu. El  a fost oprit la timp și internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca.

Un alt caz s-a petrecut chiar joi dimineață când trecătorii aflați în tranzit pe podul de la Mărăcineni au sunat la 112 și au anunțat că un bărbat escaladează balustrada podului.

Poliția și ambulanța s-au deplasat la fața locului unde au găsit un tânăr desculț și la bustul gol, cunoscut cu afecțiuni psihice, care a declarat însă că nu avea intenții sinucigașe ci se uita să vadă dacă este cineva cunoscut la pescuit.

Polițiștii l-au ridicat pe tânăr și l-au dus la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca.

Specialiștii avertizează că disconfortul termic poate avea efecte neașteptate asupra organismului, inclusiv asupra psihicului uman, putând  provoca  depresie sau nervozitate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.