Marcel Ciolacu, candidat USL, colegiul 7 Buzău: “Cezar Preda și-a lăsat șefa de campanie și membrii echipei ARD să pună în pericol viața unor tineri și să distrugă o mașină. Cezar Preda trebuie să o dea afară pe șefa de campanie și să se retragă din cursa electorală. În caz contrar sunt sigur că buzoienii îl vor sancționa”
Astăzi, a fost prezentată presei una dintre filmările făcute cu telefonul mobil în ziua incidentului de la Mărăcineni în urma căruia 2 dintre membrii echipei USL au fost agresați de către militanții ARD și au ajuns la Urgențe unde au avut nevoie de îngrijiri de specialitate.
În această filmare se poate observa momentul în care militanții ARD în frunte cu șefa de campanie a lui Cezar Preda, Simona Burcea, au vandalizat mașina USL și au agresat 2 dintre membrii echipei USL.
Marcel Ciolacu, candidatul USL în colegiul 7 a declarat în cadrul conferinței de presă de astăzi: “Cezar Preda și-a lăsat șefa de campanie și membrii echipei ARD să pună în pericol viața unor tineri și să distrugă o mașină. Cezar Preda trebuie să o dea afară pe șefa de campanie și să se retragă din cursa electorală. În caz contrar sunt sigur că buzoienii îl vor sancționa”
Îi cerem lui Cezar Preda să o dea afară pe Simona Burcea, șefa sa de campanie, cea care a agresat unul dintre membrii echipei noastre și care acum este cercetată penal de către organele abilitate. În caz contrar vom considera că Cezar Preda susține în continuare violența în campania electorală, lucru pe care îl considerăm inadmisibil.
Cezar Preda a fost prezent și a asistat impasibil. Îi cerem încă odată să se retragă. Dacă nu se retrage suntem siguri că pe 9 decembrie buzoienii îl vor sancționa pe Cezar Preda și îl vor da afară din Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.