Pasionații de seriale de animație pentru adulți care au adorat titluri precum South Park, Family Guy sau F Is for Family au acum la dispoziție o nouă variantă pentru timpul liber. Captain Fall este noul serial de animație care folosește absurdul și umorul de tip șocant. Momentan, platforma de streaming online Netflix a publica primele 10 episoade, constituind sezonul 1 al serialului.

Creat de Jon Iver Helgaker și Jonas Torgersen, produs de Netflix Animation, noua serie de animație pentru publicul adult mizează pe umorul negru, putând fi încadrată în categoria de divertisment de înaltă calitate.

Episoadele prezintă unele scene destul de violente, exploatare asupra oamenilor și animalelor, modul în care anumite activități ilegale sunt derulate în scopul obținerii unor câștiguri materiale substanțiale. Personajele negative dovedesc destul de rar empatie, se pune totuși accent pe sentimente și impresii, pe personalitatea fiecărui personaj, portretizat adesea în mod cinic.

Despre ce este vorba în noul serial Captain Fall

Provenit dintr-o familie prestigioasă de ofițeri de marină, care pun importanța carierei mai presus de orice, Jonathan Fall este o persoană care a urmat educația necesară pentru un astfel de loc de muncă, însă nu dovedește abilitățile necesare pentru jobul de căpitan de vas. Viața sa este un lung șir de eșecuri pe plan personal și profesional, ajungând să lucreze într-un parc de distracții unde conduce un vas de agrement pe un mic lac artificial.

Este recrutat însă pentru o slujbă de tip paravan, ajungând în aparență la comanda unei nave de croazieră. Este genul de vas de lux pe care buna dispoziție a oaspeților este în prim-plan. Distracția cuprinde spectacole diverse, inclusiv o sală de cazino cu mese de ruletă, blackjack, baccarat și aparate de sloturi.

În realitate, pentru că este foarte credul, Căpitanul Fall va fi manipulat de o organizație de contrabandiști. În jurul lui se întâmplă o mulțime de crime și fapte infracționale teribile, însă el nu conștientizează acest lucru. Fiecare episod vine cu noi intrigi, deși se urmează un fir epic central. Într-o conspirație diabolică, Jonathan Fall este cel care preia toată vina pentru infracțiuni de care este de fapt total străin.

Într-un plan secundar, ne este prezentată activitatea unei agenții guvernamentale care investighează unele activități ce au legătură cu acțiunea din prim-plan. Cu o singură excepție, oamenii angajați la stat sunt însă dornici doar de reușite de moment, fără a privi imaginea de ansamblu și evitând să se implice prea mult în muncă.

Sezonul 2, în plan pentru viitorul apropiat

Acest sitcom modern cu temă maritimă, plin de umor negru, va avea cel puțin un al doilea sezon. Încă de la start, a fost făcută publică informația conform căreia cei de la Netflix au comandat 20 de episoade (deci 2 sezoane) pentru serialul Captain Fall. Nu este încă cert când va fi disponibil noul sezon pe platforma de streaming.

Pentru vocile personajelor animate au fost recrutați actori foarte cunoscuți în lumea comediei americane precum Jason Ritter (Căpitanul Jonathan Fall), Lesley-Ann Brandt (Liza), Adam DeVine (Tanner). În alte roluri apar Anthony Carrigan (domnul Tyrant), Christopher Meloni (agent Steel), Alejandro Edda (Pedro), Trond Fausa Aurvaag (Nico).

Toamna aduce și alte noutăți pe platformele de streaming. În categoria de animație pentru adulți, devine disponibil sezonul 5 al serialului Disenchantment, sitcom american de fantezie animat creat de Matt Groening, cunoscut pentru crearea seriei de mare succes Familia Simpson.

Disenchantment ne prezintă un regat din Evul Mediu, dar cu o mulțime de elemente fantastice, personaje mitice și acțiune din plin, de asemenea mizând pe umor negru și drame tratate în mod ironic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.