politie rurala

UPDATE: Din cercetările efectuate de polițștii rutier a rezultat că în timp ce conducea un autoturism pe Bulvardul Unirii, vis-a vis de Bisericuța Copiilor, un tânăr de 21 de ani din Buzău a lovit un alt autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani din Buzău, mașina acestuia a intrat apoi într-un autoturism din fața sa la volanul căruia era un tânăr de 22 de ani din Cochirleanca.
În urma impactului, acesta a intrat într-o mașină condusă de un buzoian de 31 de ani, în cele din urmă fiind lovit un alt autoturism condus de un buzoian de 52 de ani.
Cramabolul s-a soldat doar cu avarierea mașinilor implicate, fără a exista victime.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar șef Florina Crucianu șoferul de 21 de ani care a provocat evenimentul rutier în lanț a fost sancționat contravenținal cu 360 de lei amendă și trei puncte penalizare.

Accident în lanț, sâmbătă, la prânz, în zona Catedralei Sfântul Sava. Din primele informații, cinci mașini ar fi fost implicate într-o tamponare.
Totul s-ar fi întâmplat în momentul în care un maxi taxi ar fi încercat să iasă din stația aflată vis-a-vis de Catedrală. Un autoturism Renault care venea din spate a frânat brusc, fiind lovit din spate de o altă mașină. Ulterior, în același carambol au mai fost implicate 3 două autovehicule, în total cinci mașini fiind avariate în urma accidentului în lanț produs în centrul Buzăului.
Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime ci doar cu pagube materiale. De men’ionat c[ maxi taxi nu a fost avariat ]n urma evenimentului.
Polițiștii urmează să stabilească acum împrejurările exacte în care s-a produs carambolul și cine se face vinovat de tot incidentul.
Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.