afis_CaravanaTiFF2013_45x65cm_Buzau-01

Consiliul Județean Buzău prin Centrul Județean de Cultură și Artă cu sprijinul Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) aduce, începând de luni, Caravana Filmelor TIFF la Buzău. Cinefilii buzoieni vor avea ocazia să vadă, timp de trei zile, la amfiteatrul din Parcul Tineretului, filme de succes prezentate la ediția din acest an a Festivalului Internațional de Film Transilvania.
Luni seară, în prima zi a Caravanei TIFF la Buzău, este programată pelicula „Prince Avalanche” în regia lui David Gordon Green, care va începe la ora 22.00.
Alvin şi Lance îşi petrec vara lui 1988 vopsind marcajele pe un pustiu şi interminabil drum de ţară. Lance suportă cu greu izolarea şi faptul că se află atât de departe de petreceri şi fete. Nu la fel stau lucrurile cu seriosul Alvin, care scrie scrisori pline de pasiune iubitei sale, sora mai mare a lui Lance. El şi mai tânărul său coleg rătăcesc prin pădure într-o maşină mică, se contrazic, se ceartă, se împacă. De-a lungul interminabilei şi opresivei veri nu întâlnesc decât o persoană: un misterios şofer de camion care le dăruieşte alcool făcut în casă şi apoi dispare la fel de brusc precum a apărut.
David Gordon Green a primit Ursul de Argint pentru Cel mai bun regizor la Festivalul de Film de la Berlin 2013.
Proiecțiile celor trei filme poate fi urmărită de cât mai mulți buzoieni intrarea fiind liberă.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.