Documentul aprobat în ședința de Guvern de marți seară prin care prefectul județului Buzău Carmen Ichim a fost eliberată din funcție a fost făcut public joi dimineață. Reprezentanții Guvernului nu au decis ca funcția deținută de Carmen Ichim să fie atribuită altcuiva însă confom procedurii atribuțiile vor fi exercitate de subprefectul Leonard Dimian el fiind următorul cu funcția cea mai înaltă din Prefectura Buzău.

La doar câteva ore de la aflarea veștii că Ichim va fi schimbată zeci de primary din județul Buzău s-au mobilizat și au transmis un memoriu ministrului Marcel Vela prin care cer menținerea în funcție a prefectului Carmen Ichim.

Pe lista semnatarilor memoriului se număra 3 primari PNL, 38 de primari PSD și vicepreședintele CJ Adrian Petre, lista fiind deschisă și este o chestiune de timp până va fi semnată de toți aleșii. Gestul primarilor din Buzău este o premieră și rămâne de văzut dacă ministrul vaține cont de solicitarea acestora ceea ce ar duce la o altă premieră aceea ca un prefect demis să fie repus în funcție de același Guven.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.