Cea de-a doua câștigătoare a Mastechef România, buzoianca Aida Parascan trece prin momente dramatice după ce casa i-a ars miercuri la prânz. Incendiul a izbucnitdin bucătăria apartamentului chiar în momentul în care Aida a mers să își ia copilul de la școală, din cauze deocamdată necunoscute. Pe lângă pagubele produse la apartamentul în care vedeta stătea cu chirie în incendiu au ars și banii munciți în ultimele luni.

Aida Parascan
Vedeta a anunțat pe pagina de Facebook despre dezastrul care s-a abătut asupra familiei sale: „Spuneam aseară ca iubesc întunericul. .. da așa e pentru ca și pentru ceea ce pare iad eu îl pot numi Rai !!! Casa mea a ars … o data cu ea bunuri și toți bani pe care i am strâns muncind … eu pot doar sa mulțumesc lui Dumnezeu ca au ars doar bunuri materiale și copii mei sunt în siguranță!!! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!”
Postarea Aidei Parascan a adunat rapid zeci de mesaje de susținere, prietenii virtuali exprimându-și pe rând compasiune pentru problemele prin care trece cea care a câștigat cel de al doilea titlu de Masterchef România.

„ Multa sanatate tie si celor mici, daca sunteti impreuna si sanatosi reusiti orice!!, Diana Dinca Of doamne.. imi pare f rau , Gabriela Stoica Aida oricând , te rog sa apelezi cu incredere la mine, imi pare sincer rau. Imediat cum am vazut masina de pompieri direct la tine si copilașii tai m-am gandit. Imi pare sincer rau !!, Gabor Cristian-eugen Vb serios Aida? Imi pare nespus de rau…Dar ma bucur ca sunte.Ti voi bine.” Sunt doar câteva dintre mesajele postate de prietenii Aidei

1 COMENTARIU

  1. […] Vedeta a anunțat pe pagina de Facebook despre dezastrul care s-a abătut asupra familiei sale: „Spuneam aseară ca iubesc întunericul. .. da așa e pentru ca și pentru ceea ce pare iad eu îl pot numi Rai !!! Casa mea a ars … o data cu ea bunuri și toți bani pe care i am strâns muncind … eu pot doar sa mulțumesc lui Dumnezeu ca au ars doar bunuri materiale și copii mei sunt în Sursă știre […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.