alunecare teren
O gospodărie a fost distrusă complet iar una avariată, fără a mai putea locuită, în urma unei alunecări de teren produsă în localitatea Pardoși.
Potrivit autorităților locale, pământul a început să o ia la vale de pe un versant, iar casele construite pe munte au fost făcute una cu pământul. Una dintre gospodării a fost înghițită de pământ, fiind distrusă complet, iar alta a fost grav avariată, fără ca cineva să mai poată locui acolo.
Nenorocirea s-a produs într-o zonă activă, unde se produc alunecări de teren frecvent, fenomenul fiind cunoscut localnicilor încă de acum 30-40 de ani.
Problema și mai mare este că în zonă continuă să plouă iar apa care se infiltrează în solul și așa instabil ar putea genera noi alunecări de teren.
La fața locului, urmează să se deplaseze o comisie de specialiști de la Prefectură și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență care să stabilească pagubele înregistrate și ce este de făcut în continuare, pentru bieții oameni ale căror case au fost distruse de natură.
Din fericire, proprietarii celor două gospodării nu au pățit nimic în urma alunecării de teren, ei urmând a locui la rude până la găsirea unei soluții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.