Cătălin Moroșanu luptătorul de K1 cunoscut buzoienilor din luptele în ring dar și din emisiunile la care a participat în ultimii ani la ProTV a fost ofertat, luni, cu un loc de muncă la Serviciul de Acțiuni Speciale al IPJ Buzău.

Totul s-a întâmplat în fața a zeci de elevi de la Pătârlagele acolo unde sportivul participa la o întâlnire cu elevii, întâlnire care face parte dintr-o campanie anti-bullying desfășurată de Cătălin Moroșanu în parteneriat cu Consiliul Județean, IPJ și IȘJ Buzău.

Moroșanu le-a explicat elevilor că provine dintr-un sat în care erau foarte mulți romi și care când se adunau le cam dădeau bătaie la români ceea ce l-a determinat ca în primii ani ai adolescenței să se gândească la o carieră de polițist.

„Eu vin dintr-un sat unde erau mulți romi și tocmai din această cauză eu visam să devin polițist dar nu a fost să fie, cred că acum este târziu totuși” a spus Moroșanu.

„Nu. Permiteți-mi să vă contrazic, nu este niciodată târziu. Există acum procedura de încadrare din filieră externă iar un om cu pregătirea dumneavoastră ar fi mai mult decât binevenit în Serviciul de Acțiuni Speciale, la mascați cum sunt cunoscuți. Noi avem la Buzău câțiva sportivi care s-au retras din activitatea competițională și activează în acest serviciu pentru că la pregătirea pe care o au pot face față acestui post”, a spus comisarul-șef Emilia Mihăilescu.

Întrebat dacă ia în serios oferta de a se angaja la Poliția Buzău, Cătălin Moroșanu a spus că se mai gândește.
„Cred ca doamna comisar a spus da Cătălin, dacă vrei să îți îndeplinești visul să ajungi în Poliție te putem angaja la mascați la Buzău. Foarte tare asta. Păi o să mă gândesc. Cred că chiar acum o să discut cu doamna comisar să negociem salariul. Niciodată nu este prea târziu și tot ceea ce poți să îți propui în subconștientul tău se poate îndeplini”  a spus Cătălin Moroșanu.

 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.