Analizele recoltate femeii de 73 de ani din localitatea Pârscov care a ajuns duminică seară la Spitalul Județean de Urgență Buzău au confirmat că aceasta este infectată cu COVID-19.

Analizele efectuate la Institutul „Matei Balș” au confirmat prezența virusului în probele recoltate de medicii buzoieni.

Femeia urmează să fie transportată cu ambulanța cu izoletă la Institutul Matei Balș iar reprezentanții DSP urmează să demareze ancheta epidemiologică. Toate persoanele care au intrat în contact direct cu femeia de 73 de ani, membri ai familiei, prieteni, etc urmează să fie transportați și carantinați 14 zile în Tabara de la Arbănași. Acolo vor fi ținuți sub observație și dacă vor prezenta simptome specifice bolii vor fi aduși la spital pentru analize amănunțite.

9 COMENTARII

  • Nu cred ,romanul nu prea crede în astea ,doar ca fac rau,au anulat zboruri spre italia ,au interzis transporturi terestre spre și dinspre italia
   Ei as întreba pe orban atât,, dc nu au inchis aeroporturile când a fost in china și au permis să se între în țară cei care au venit de acolo?
   După o mare criza …pt ca suntem conștienți că totul este made in china, surpriza!
   In seara asta spun ca ,china au început să intre în normal
   ..Păi cum mama dracu când tocmai ei mureau cu sutele?

  • Ligia Popa eu mereu am considerat ca este politic treaba asta și dacă e să fie ceva real …putin acolo e tot mana de om ,adică ne arunca in atmosfera cu toate porcariile,sunt momente când pe toata lumea doare același lucru,ba capul ba au ameteli ,da stări de neliniște și nu vorbesc acum cu virusul lui rahat ci în ultimii ani…stii e imposibil să te doară din senin 0e toata lumea același lucru sau toti au aceleași simptome…E lucru manual de sus ,cusut cu ață albă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.