Ceea ce era foar o chestiune de zile s-a întâmplat luni. Deputatul Adrian Mocanu a trecut, din nou, de la ALDE la PMP. Potrivit unui anunț postat pe pagina personală de Facebook Mocanu anunță că alături de el, va trece strada, întreaga organizație a ALDE.

„M-am alăturat Grupului PMP de la Camera Deputaților. Nu a fost o decizie ușoară. Argumentul principal care a stat la baza acestei decizii este votul politic covârșitor dat în forurile statutare ale ALDE Buzău pentru continuarea unei linii politice de dreapta, coroborat cu alunecarea recentă a conducerii partidului spre PSD și Pro România.
Cu Partidul Mișcarea Populară, pe listele căruia am fost ales deputat, buzoienii au certitudinea că va exista măcar un partid care va face opoziție Stângii în județul Buzău.
Îi anunț cu această ocazie pe buzoieni că întreaga organizație județeană a ALDE trece la PMP. Odată cu această zi, începem o luptă sinceră , autentică și puternică cu PSD-ul și acoliții săi de la Pro România, care mimează lupta împotriva îndrumătorilor pesediști doar pentru a face majorități după alegeri.
Fac un apel la luptă și la coalizare pentru toți cei care s-au săturat de atâția ani de „roșu” în instituțiile publice și în primării. Împreună vom învinge!
”,
a scris Adrian Mocanu pe pagina sa de Facebook.

Comunicat ALDE Buzau 9 martie 2020

3 COMENTARII

  1. Mai baieti, nu va mai imbatati cu apa rece, va stie lumea ca pe niste cai breji, sunteti autentici traseisti PSD – PMP – ALDE – PMP, si cine stie in ce barca veti mai trece! Pentru voi nu interesele buzoienilor primeaza, pentru voi afacerile voastre si de grup mafiot! Fisa Senator Adrian MOCANU. Adrian MOCANU. Biografie; Activitate parlamentară; Iniţiative legislative (0); Declaraţii politice (0); Întrebări (0); Interpelări (0) …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.