Criminalisti pe camp
Un bărbat de 49 de ani din satul Izvorul Dulce, comuna Beceni, a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca după ce, în week-end, și-a violat mama, bolnavă și imobilizată la pat de 7 ani de zile, după care s-a culcat în camera lui ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Totul s-a petrecut după miezul nopții când individul de 49 de ani s-a întors băut de la cârciuma din sat și a intrat în casă peste mama lui cu care a întreținut raporturi sexuale.
După ce și-a violat mama bolnavă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, bărbatul a mers în camera alăturată și s-a culcat. A doua zi femeia a reușit să povestească unei fete rușinea prin care a trecut cu cel căruia i-a dat viață iar aceasta a anunțat Poliția.
Individul a fost prins la scurt timp în curtea unor localnici unde muncea cu ziua, a fost încătușat de polițiști și dus la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca unde medicii vor încerca să afle dacă avea discernământ în momentul comiterii faptei. Dacă medicii vor stabili că individul știa ce face, atunci acesta ar putea ajunge după gratii chiar pentru 18 ani.
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, individul a mai avut și în trecut tulburări de comportament, fiind internat de mai multe ori la spitalul de la Săpoca.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.