Ample controale, în această perioadă, în cazinourile din Buzău dar și în restul unităților de administrație publică în care se practică jocuri de noroc. Verificările au fost demarate deja de Garda Financiară în colaborare cu Direcția de Finanțe Buzău și cu Poliția. ”Avem în vedere inventarierea tuturor sălilor în care se desfășoară jocuri de noroc, se verifică dacă acești orgnizatori respectă regulile și condițiile de licențiere, exploare și autorizare a jocurilor de noroc”, a declarat comisarul șef al Gărzii Financiare Buzău, Cristi Voicu.
Și nici nu a fost demarat controlul tematic și comisarii de la Garda Financiară au găsit nereguli mari în spațiile în care vin să se distreze amatorii de jocuri de noroc. Inspectorii au descoperit la Viperești, la parterul unei societăţi, un bar care funcţiona fără nici un act, cu marfă de contrabandă si cu aparate de joc improvizate. Pentru a nu fi prins, administratorul afacerii necurate, deschidea ”cuibul de nebunii” numai noaptea, după ora 21.00-22.00 iar de clienți nu ducea lipsă. Când a fost luat la întrebări de comisari, aşa zisul patron al barului a ridicat din umeri şi a recunoscut cu non-şalanţă că nu are nici măcar o societate deshisă, darmite acte pentru marfa vândută.
”A fost identificat la subsolul unui magazin un local care părea că-și desfășoară activitatea în condiții normale. La solicitarea comisarilor de a prezenta autorizațiile, administratorul a ridicat din umeri și a spus că nu are nici măcar deschisă societate comercială. Activitatea în local se desfășura numai noaptea. În afară de administrație publică se comercializau țigări, alcool și se practicau jocuri de noroc. Persoana fizică ce administra respectiva locație a recunoscut sincer că nu are nici firmă, nici acte, nici nimic”,a adăugat comisarul șef al Gărzii Financiare Buzău, Cristi Voicu.
Pentru toată debanda găsită în localul cu pricina, administratorul afacerii necurate s-a ales cu o amendă de 10 de mii de lei, toată marfa, în valoare de 15 mii de lei, i-a fost confiscată iar de acum va fi și deţinătorul unui dosar penal.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.