Intrarea în Parcul Crâng au fost distrusă, joi seară, de un șofer turc aflat la volanul unui Audi care a pierdut controlul mașinii, a trecut prin porțile de fier forjat și s-a oprit într-un stâlp de pe aleea principală a parcului.
Bărbatul, un cetățean turc de 19 ani, conducea o mașină împrumutată iar proprietarul automobilului habar nu avea că acesta plecase în miez de noapte cu mașina. După accident polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest și au constatat că bărbatul consumase băuturi alcoolice, aparatul indicând o concentrație de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru fapta sa, turcul a fost sancționat cu 15 puncte amendă și a rămas pieton pentru 90 de zile.
Totodată bărbatul va trebui să suporte din buzunar paguba produsă. Porțile Parcului Crâng, înalte de peste 3 metri au fost îndoite și culcate la pământ și un stâlp de iluminat public aflat pe aleea principală a fost distrus
Tânărul de naționalitate turcă are domiciliul în județul Argeș iar la Buzău se afla într-o vizită. În miez de noapte s-a urcat la volanul mașinii gazdelor și a plecat la o plimbare prin oraș. Necunoscând orașul nu a mai reușit să vireze în capătul bulevardului Nicolae Bălcescu și a trecut cu bolidul prin porțile din fie masiv.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.