GALERIE FOTO: Cea de-a III-a ediție a Buzău Fest s-a încheiat, duminică, la Monteoru

0

Cea de-a treia ediție a Buzău Fest s-a încheiat duminică seară la Sărata Monteoru cu recitalurile susținute de Doinița Ioniță, Horia Brenciu și Delia. Timp de două zile terenul de sport al stațiunii a fost gazda reconstituirii unor lupte istorice, a meșteșugarilor, și a teraselor unde buzoienii au scăpat de grijile cotidiene și s-au simțit bine în inima naturii.

Câteva mii de oameni s-au strâns la lăsarea serii în cea mai cunoscută stațiunea din județ pentru a-și vedea live artiștii preferați și unde au fredonat alături de aceștia cele mai cunoscute melodii. Seara a fost deschisă de râmniceanca Doinița Ioniță, a continuat cu recitalul lui Horia Brenciu și H.B. Orchestra iar Delia a fost ultimul artist care a urcat pe scena celei de a treia ediții a Buzău Fest.

Seara s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii pe finalul căruia prognozatele avertizări meteorologice și-au făcut simțită prezența și o ploaie deasă s-a abătut peste stațiune făcându-i pe organizatori să împartă sute de pelerine de ploaie pregătite din timp pentru această situație. Ploaia a răspândit rapid miile de oameni adunați și a blocat totodată accesul autovehiculelor care au avut nevoie de zeci de minute pentru a se pute apune în mișcare și a părăsi stațiunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.