Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, Catedrala Municipală „Sf. Sava” şi Fundaţia pentru Copii „Sfântul Sava” organizează sâmbătă cea de-a IV-a ediție a marşului împotriva avorturilor.

Marșul pentru viață, devenit tradiție în ultimii ani va avea loc  după „Buna – Vestire”, praznicul în amintirea zilei în care Sfântul Arhanghel Gavriil a vestit Sfintei Fecioare că va naşte pe Fiul lui Dumnezeu.
Ca şi în anii precedenţi, organizatorii încercă să sensibilizeze populaţia cu privire la consecinţele devastatoare ale avortului asupra familiei şi societăţii. Este o manifestare la care sunt aşteptaţi toţi buzoienii care doresc să-şi afirme sprijinul pentru consolidarea familiei tradiţionale şi a valorilor ei, valori care stau la temelia unei societăţi solide şi sănătoase.

După o slujbă de binecuvântare, manifestanții vor porni la ora 13.30 din faţa Catedralei Municipale „Sfântul Sava”vor merge la  Arhiepiscopie, pe Strada „Sava Gotul”, Platoul Dacia şi apoi pe Bulevardul Gării până la Maternitate. Aici vor fi aprinse lumânări şi se va rosti rugăciunea „Tatăl nostru”.
Ca și la celelalte ediții drumul va fi deschis de un sobor de preoţi iar din coloană vor face parte femei şi tineri îmbrăcaţi în costume populare, cu icoane, steaguri şi pancarte pe care se află înscrise mesaje care să le amintească oamenilor că fiecare viaţă e un dar de la Dumnezeu şi că fiecare copil vine pe lume cu darurile lui de la Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.