Polițiștii din Buzău, din nou în atenția opiniei publice, după ce pe internet a apărut un filmuleț, devenit deja viral, în care un agent de la Circulație nu îi dă voie unui șofer pe care abia îl amendase să semneze procesul verbal.
La un moment dat, pentru a scăpa de contravenient care-i cere insistent să-i permită să semneze procesul verbal, polițistul se urcă în mașină și demarează în trombă.
Contravenientul pornește în urmărirea polițistului pe DN 10, la Cislău iar când cei doi se întâlnesc se iscă o ceartă de nedescris.
Nervos peste măsură că ar fi fost făcut ”bețiv” de către contravenient, polițistul ajunge să se certe în stradă inclusiv cu colegul său, care părăsește cu mașina Poliției locul în care agentul nervos și șoferul amendat continuă să-și arunce vorbe grele.
În cele din urmă, contravenientul reușește să-și scrie obiecțiunile pe procesul verbal și să semneze documentul. Nu înainte însă ca cei doi protagoniști ai scandalului să răcnească minute în șir în plin drum național și să arunce fiecare cu amenințări: șoferul amendat că-l va da la televizor pe polițist, polițistul că pe contravenient îl paște o amendă grasă.
Între timp politistul care apare în imaginile postate pe internet s-a pensionat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.