Inecati Robeasca-5
Au trecut mai bine de două săptămâni de la tragedia produsă pe râul Buzău, când o barcă improvizată, în care se aflau cinci oameni a fost răsturnată, iar doi bărbați, au fost înghițiți de ape. Mai bine de două săptămâni în care familiile celor doi bărbați s-au rugat la cer ca apa să-i elibereze și să-i aducă la mal, pentru a putea fi îngropați creștinește.
Luni, cele două persoane dispărute în sâmbăta dinaintea Paștelui au fost găsite în județul Brăila. Trupurile celor doi bărbați au fost observate în apropierea malului râului Buzău, de un localnic din satul Ibrianu, comuna Grădiștea, care a anunțat Poliția orașului Ianca iar apoi a fost sesizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila. La sosirea pompierilor, cele două cadavre fuseseră scoase la mal de către localnici.
Ambele persoane înecate în urmă cu mai bine de două săptămâni au fost identificate deja de familii.

Accidentul s-a produs sâmbătă, pe 19 aprilie, când cinci bărbaţi au încercat să traverseze râul Buzău, în zona satului Moşeşti, comuna Robeasca, pe o plută improvizată, iar la un moment dat râul învolburat după ploile abundente din ultimele zile le-a răsturnat barca. Cei cinci au fost prinşi în vârtejul apei, trei dintre ei reuşind să se salveze. Un adolescent de 17 ani s-a salvat cu ajutorul unui bidon din plastic care l-a ajutat să se menţină la suprafaţă. Apa l-a dus pe băiatul de 17 ani cinci kilometri în aval şi abia acolo acesta a reuşit să iasă la mal.
Doi bărbaţi luaţi de ape, unul dintre ei fiind tatăl adolescentului de 17 ani, nu au reuşit să se salveze, fiind daţi dispăruţi și căutați de atunci de importante forțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.