catalin si lenuta

Durere fără margini în rândul celor care i-au cunoscut și i-au iubit pe Cătălin Cojanu și pe Alina Lungu, iubita lui pe care nu a reușit să o ducă la altar, deși aveau împreună doi copii. Oamenii plâng cu lacrimi de sânge și nu își revin din șocul generat de moartea celor doi tineri. Cătălin avea 26 de ani iar iubita lui, Alina, doar 23 de ani.
Aflați la început de drum în viața de familie, cei doi își iubeau copiii nespus și reușiseră împreună să-și facă un rost. Munceau din greu peste hotare, în Anglia, însă aveau pentru ce trăi, având acasă doi copii minunați crescuți cu multă dragoste.
Soarta celor doi tineri a fost crudă iar moartea i-a răpit mult prea devreme de lângă cei dragi. Un accident asupra căruia planează încă misterul i-a trimis de mână pe lumea cealaltă, lăsând acasă doi copii mici, părinți și frați care-i plâng în continuu de la producerea nenorocirii.
Cei doi tineri părinți vor fi conduși pe ultimul drum, sâmbătă. Potrivit apropiaților celor doi, Cătălin și Alina vor fi înmormânați în satul Cireșu din comuna Mânzălești, locul de unde era tânărul de 26 de ani.
Cătălin și Alina au murit sâmbătă noapte după ce mașina în care se aflau, un jeep, a fost scăpat de sub control pe raza satului Cândești și a ajuns într-un canal de regularizare a râului Buzău. Cătălin a rămas captiv în mașina cu care se mândrea atât de mult, fiind găsit mort luni seară. Alina a fost găsită marți după amiază, la circa un kilometru de locul în care s-a scufundat jeep-ul. Cei doi tineri intenționau să ajungă la rude ale fetei în localitatea Vernești, însă moartea le-a stricat toate planurile.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.