Doar două meciuri amicale a apucat să joace Claudiu Ionescu pentru C.S.M. Suceava, echipă la care a ajuns în această vară. Zilele trecute, gruparea bucovineană a renunţat la serviciile buzoianului pe motiv că, jucătorul stă prost cu pregătirea fizică şi nu respectă sarcinile de joc, după cum susţine antrenorul Bogdan Tudoreanu.

,,Am tot încercat să-i găsim un loc în echipă, dar nu poate să ne ajute în acest moment cu nimic. Nu are capacitate de efort, nu duce mai mult de 30 de minute într-un meci, iar pe deasupra este şi indisciplinat din punct de vedere tactic. Nu îşi asumă nici o sarcină de joc”- aceasta este declaraţia tehnicianului  sucevean,apărută într-un articol publicat pe site-ul www.liga2.ro, în urmă cu două zile.

Mijlocaşul Claudiu Ionescu a ţinut, însă, să facă unele precizări cu privire la despărţirea de C.S.M. Suceava, susţinând că motivul invocat de antrenor este o mare minciună. Jucătorul afirmă că a decis să plece deoarece conducerea clubului nu i-a asigurat o locuinţă în oraş pentru a sta cu familia, aşa cum se înţeleseseră cele două părţi.

,,Precizez că nu este nimic adevărat, ci numai o răutate a celor de la clubul sucevean întrucât cu trei zile înainte mi-am exprimat dorinţa de a nu continua cu ei în sezonul următor, din cauza nerespectării unei clauze din contract prin care conducerea trebuia să îmi asigure o locuinţă în oraş pentru a-mi aduce şi familia la Suceava. Pînă la data respectivă am fost cazat la o pensiune aflată la 5 kilometri distanţă de Suceava. În ceea ce priveşte valoarea mea fotbalistică, aceasta a fost apreciată atât de mass media locală cât şi de publicul prezent la cele două jocuri amicale în care am evoluat pentru echipa C.S.M. Suceava”, a declarat Claudiu Ionescu.

Prin intermediul presei, jucătorul le transmite suporterilor suceveni să aibă puterea de a-şi susţine echipa favorită pentru a reuşi un sezon bun dar şi mai multă linişte din partea oficialilor F.R.F. faţă de ediţia trecută.

 

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.