Pentru a mai scăpa de căldura acumulată în locuințe peste zi, buzoienii sunt invitați joi și vineri la Amfiteatrul din Parcul Tineretului unde Centrul Județean de Cultură și artă a pregătit două filme românești de marcă.
Joi seară cinefilii buzoieni sunt invitați să urmărească comedia dramatică regizată de Iulia Rugină -„LOVE BULDING”, cărei acţiune are loc într-o tabără menită să „repare” relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuţi şi traineri ai taberei, interpretaţi de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă încearcă să-şi reconstruiască poveştile de dragoste, participând la o serie de teme şi exerciţii.
Vineri, la cinematograful amplasată în Parcul Tineretului buzoienii vor putea urmări pelicula care a câștigat anul trecut „Ursul de Aur”, „POZIȚIA COPILULUI”. Pelicula, a cărei regie este semnată de Călin Peter Netzer, vorbeşte cu emoţie, dar şi cu umor, despre relaţia dintre o mamă dominatoare şi fiul ei adult. Poziţia copilului este un film despre traumele sufocării copiilor prin dragoste, despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii copiilor. În acelaşi timp, filmul este o radiografie a „high-class-ului” românesc contemporan, vorbind despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de azi.
Proiecțiile filmelor încep la ora 21.00 iar intrarea spectatorilor este liberă.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.